Over Mensen met Plannen

Mensen Met Plannen zoals vandaag de dag is mede ontstaan door eigen ervaringen (als het niet zou werken zouden wij hier nu ook niet staan). Het is begonnen met een groep van zeven mannen. Werkende vanuit Tony Robbins zijn programma om jezelf te ontwikkelen. Wekelijks kwamen we bij elkaar om de tapes te bespreken en dat ook kunnen vertalen naar wat er die week was gebeurd in ons dagelijks leven en welke acties er waren ondernomen.

Resultaten door actie

De resultaten die hieruit behaald zijn, bijvoorbeeld het halen van een propedeuse, één ton verdienen en betere relaties met vrienden/familie, zijn voor ons van onschatbare waarde.

Zoals genoemd zijn er op financieel, persoonlijk en spiritueel niveau grote stappen gemaakt. Mede door de connectie die wij als groep hebben en het vertrouwde broederschap dat was opgebouwd hebben wij aan het eind van onze periode gezamenlijk besloten om het niet te laten bij deze 5 weken, maar om deze ervaringen en kennis die wij hebben opgedaan ook met anderen te delen.

Wij hebben onszelf toen een aantal doelen gesteld van wat wij met MMP willen bereiken en waarom wij dit willen doen, helpen van andere, 8000 leden sterk staan, een online platform creëren en het helpen zoeken naar een doel in het leven zijn nog maar het topje van de ijsberg.

Cyclus 4 groepsfoto
2 op 1 coaching

Het 'MMP-Effect'

Door het huidige Mensen Met Plannen-proces kunnen wij mensen ondersteunen en leren wij er tegelijkertijd ook veel van door het proces vanuit een andere invalshoek te bekijken en het met andere toe te passen. Met dit toepassen zullen wij onszelf als coaches meer gaan ontwikkelen en zullen wij op dit vlak veel bijleren.

Door bezig te blijven met onder andere de Tony Theorie houden wij onszelf op scherp en blijven ook wij constant kijken naar waar wij kunnen toevoegen en verbeteren in onze eigen situatie als individu en als organisatie Mensen Met Plannen.

Wij zijn gericht op zelfontwikkeling, ontwikkelen van leermomenten en ondersteuning van de broeders als coach zowel als de broeders zelf. Wij streven ernaar om het beste uit onszelf te halen en proberen dat bij andere ook te stimuleren. Via duidelijke communicatie in groepsverband bespreken wat er goed gaat en wat er nog beter kan

Ben jij de volgende die onze groep komt versterken?